Pastane vitrinlerini aratmayan tatlılar evde de pratik şekilde yapılabilir. Basit malzemelerle hazırlanan bu tarifler hem göze hem damağa hitap eder. Kendi ellerinizle yaptığınız ikramlar sofralara özel bir hava katar.
Çikolatalı, yoğun kıvamlı tatlı; üstüne biraz krem şanti ve fındık serpiştirin.
Labne, bisküvi kırıntısı ve meyve sosuyla porsiyonluk, uğraştırmadan.
Bol çikolatalı, yumuşacık dokusuyla klasik pastane lezzeti.
Hazır tart tabanına krema doldurun, üzerine taze meyve dizip jelatinle parlatın.
Kat kat milföy arasına pastacı kreması ve meyve yerleştirin.
Bisküvi, kakao, sütle hazırlayıp dolapta dondurun; dilimleyince üstüne krem şanti sıkın.
Pandispanya veya hazır keki sarın, içine muz ve krema koyun, üzerini çikolata sosla kaplayın.
İçine vanilyalı kremayı doldurun, üstüne çikolata sos gezdirin.
Kat kat bisküvi, puding, çikolata parçalarıyla bardakta şık sunum.
Hazır profiterol hamuru veya milföyle bile pratikçe yapılabilir. Üzerine çikolata sosuyla tamamlayın.