Etin Yumuşacık Olması İçin Sadece Tek Bir Malzeme Yeterli
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Etin yumuşacık olması için pahalı marinelere gerek yok, tek bir malzeme yeter! Maden suyu, etin liflerini gevşeterek pişerken suyunu kaybetmesini önler. Sonuç olarak lokum gibi, ağzınızda dağılan, lezzet dolu bir et olur.

Etin sırrı mutfağınızda gizli: sadece biraz maden suyuyla etiniz pamuk gibi olur! Şeflerin kullandığı bu basit yöntemle, en sert et bile lokum kıvamına gelir. Pahalı soslara veda edin; tek malzemeyle yumuşacık ve sulu etler pişirmek artık çok kolay!

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak