Ekmeğin Taze ve Küfsüz Kalmasını Sağlayan Tek Basit Yöntem
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Ekmeğin birkaç gün içinde küflenmesi veya kuruması, çoğu zaman yanlış saklama yöntemlerinden kaynaklanıyor. İşte uzmanlardan ekmeği uzun süre taze tutmanın yolları...

Taze ekmeğin keyfini birkaç gün boyunca sürmek isteriz ancak çoğu zaman ekmek ya küfleniyor ya da kuruyup ufalanıyor. Alman Ekmek Enstitüsü uzmanları, doğru saklama yöntemleriyle ekmeğin hem tazeliğini hem de dokusunu korumanın mümkün olduğunu söylüyor.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Michelin Tavsiye Listesi Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Genç Şef Ödülü Nedir, Kimler Alabilir, Değerlendirme Nasıl Yapılır?
Michelin Yeşil Yıldız Ödülü Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Bib Gourmand Ödülü Nedir, Kimler Alabilir?
Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?
Barbunya Pilakiye Hangi Malzemeler Konur?