Domatesli Ekmek Yapmanın Püf Noktaları
Elif Güryel Türk, İtalyan ve Hint mutfağını çok severim
29 Tarif       5 Takipçi
Yaz sofralarının gözdesi domatesli ekmek, doğru malzeme seçimi ve özenli tekniklerle hazırlandığında sadece doyurucu değil, aynı zamanda ferahlatıcı bir lezzet haline gelir. İşte domatesli ekmek yapmanın püf noktaları...

Taze domatesin ferahlatıcı aromasıyla buluşan yumuşak bir hamur… Domatesli ekmek, yaz mevsiminin ruhunu sofralara taşıyan, hem sade tüketilebilen hem de farklı yemeklerle uyum sağlayan çok yönlü bir lezzettir. Kahvaltılarda zeytinyağı ve beyaz peynirle, öğle saatlerinde hafif bir salata eşliğinde ya da akşamüstü atıştırmalık olarak sunulabilir. İşte domatesli ekmek yapmanın püf noktaları...

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

14 Aralık Masterchef All Star Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?
Yoğurt Çorbasının Kesilmemesi İçin 5 İpucu
Un Helvasının Topaklanmaması İçin Ne Yapmalı?
Salçalı Makarna Neden Ekşi Olur?
Beyran Çorbası Ne Etinden Yapılır?
Kaynayan Tencereden Yemeğin Taşmasını Engelleyecek 5 Pratik Yöntem