Domatesli Ekmek Yapmanın Püf Noktaları
Elif Güryel Türk, İtalyan ve Hint mutfağını çok severim
29 Tarif       5 Takipçi
Yaz sofralarının gözdesi domatesli ekmek, doğru malzeme seçimi ve özenli tekniklerle hazırlandığında sadece doyurucu değil, aynı zamanda ferahlatıcı bir lezzet haline gelir. İşte domatesli ekmek yapmanın püf noktaları...

Taze domatesin ferahlatıcı aromasıyla buluşan yumuşak bir hamur… Domatesli ekmek, yaz mevsiminin ruhunu sofralara taşıyan, hem sade tüketilebilen hem de farklı yemeklerle uyum sağlayan çok yönlü bir lezzettir. Kahvaltılarda zeytinyağı ve beyaz peynirle, öğle saatlerinde hafif bir salata eşliğinde ya da akşamüstü atıştırmalık olarak sunulabilir. İşte domatesli ekmek yapmanın püf noktaları...

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

3 Aralık Masterchef Türkiye'de 4. Ceketi Kim Kazandı?
Kokina Buketi Nasıl Saklanır?
San Sebastian'ın Malzemeleri Nelerdir?
Sultan Çorbasının Püf Noktaları
Zencefil Kurusu Nasıl Yapılır?
MasterChef Şampiyonuna Ait Hamburgerci Kurşunlandı: Haraç İddiası Gündemde