Doğduğunuz Aya Göre Hangi Yemeksiniz?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Doğduğunuz aya göre hangi yemek olduğunuzu eğlenceli bir şekilde bulabiliriz. İşte her aya göre bir yemek karakteri!
Doğduğun Aya Göre Hangi Yemeksin?

Doğduğunuz aya göre karakteriniz ve ruh haliniz de şekilleniyor. Her ay, farklı bir yemekle özdeşleşiyor ve sizi yansıtan bir lezzet ortaya çıkıyor. Peki, siz hangi ayda doğdunuz ve hangi yemekle özdeşleşiyorsunuz?

kuru fasulye

Ocak – Kuru Fasulye

Geleneksel, sıcak ve her zaman aranılan… Ne zaman zor durumda kalınsa sizi ararlar, çünkü güven verirsiniz.

Şubat – Çikolatalı Sufle

Dışarıdan soğuk görünseniz de içinizde aşk ve tatlılık var. Özellikle romantik anların vazgeçilmezisiniz.

Mart – Sebzeli Güveç

Biraz karışık ama her şeyin bir arada olduğu, sağlıklı ve derin bir kişiliksiniz. İnsanlar sizi her zaman tam çözemez ama severler.

Nisan – Taze Otlu Börek

Baharla gelen tazelik gibisiniz. Enerjik, yenilikçi ve sosyal ortamlarda parlıyorsunuz.

Mayıs – Dondurma

Ne sıcak ne soğuk… Dengeyi çok iyi kurarsınız. Yazın habercisisiniz, neşelisiniz, herkes sizi sever.

Haziran – Izgara Köfte

Klasik ama asla sıkıcı değilsiniz. Her ortama uyum sağlarsınız, özellikle dış mekanlarda en çok sizi isterler.

Temmuz – Karpuz

Tatlı, serinletici ve yazın kralısınız! Sosyalsiniz, enerjiksiniz ve kalabalıkları seversiniz.

Ağustos – Mangal Tabağı

Ateşli, cesur ve kalabalıkların liderisiniz. Tatilde sizi gören mest olur!

Eylül – Zeytinyağlı Dolma

Dingin ama derin bir karakteriniz var. Sadeliğin içindeki o incelik sizi özel kılar.

Ekim – Balık Tava

Mevsim geçişi gibi biraz melankolik ama çok lezzetlisiniz. Derin düşünen, duygusal bir ruhsunuz.

Kasım – Mercimek Çorbası

Sıcacık, şifalı ve herkesin ihtiyacı olduğunda ilk akla gelensiniz. Sessiz kahramanlardan biri.

Aralık – Tarçınlı Kurabiye

Yıl sonunun ruhu gibisiniz; nostaljik, sıcak ve samimi. Ortamı bir anda rahat hâle getirirsiniz.

Haber Kategorileri

Lezzetli Haberler

Lezzetli Haberler

16 Haziran Masterchef Türkiye 3. Bölüm Özeti
Iced Latte Yapmanın Püf Noktaları
Elma Çekirdeği Yenir Mi?
Çin Mutfağının Siyah Fasulyesi: Douchi Nedir?
Pastörize Süt Nedir, Normal Sütten Farkı
Tatile Çıkmadan Önce Mutlaka Temizlemeniz Gereken 6 Yer