Çorbaların Lezzetli Olması İçin Yapılacak 4 Tüyo
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Çorbaların lezzetli olması için önce sebzeleri kavurarak aromatik bir taban hazırlayın. Kıvamı dengelemek için un, patates ya da blender kullanın. Servis öncesi limon, taze ot veya baharatlı yağ gibi son dokunuşlarla tadını yükseltin.

Çorbanın tadını artırmak için pişirmeye soğan, sarımsak ve kök sebzelerle başlayın. Malzemeleri doğru sırayla ekleyerek hem lezzeti hem dokuyu koruyun. En sonda ekleyeceğiniz baharatlar veya taze otlarla çorbaya canlılık katın.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

3 Aralık Masterchef Türkiye'de 4. Ceketi Kim Kazandı?
Kokina Buketi Nasıl Saklanır?
San Sebastian'ın Malzemeleri Nelerdir?
Sultan Çorbasının Püf Noktaları
Zencefil Kurusu Nasıl Yapılır?
MasterChef Şampiyonuna Ait Hamburgerci Kurşunlandı: Haraç İddiası Gündemde