Conrad İstanbul Bosphorus'a Yeni Executive Chef
Conrad Istanbul Bosphorus’un yeni Executive Chef’i; sektördeki 20 yılı aşkın tecrübesiyle birlikte yenilikçi yaklaşımlarıyla tanınan Selim Ay oldu.
Conrad İstanbul Bosphorus'a Yeni Executive Chef

1999 yılında çalışmaya başladı��ı aile restoranıyla birlikte yemek yapma tutkusunu keşfeden Selim Ay, Dokuz Eylül Üniversitesi Mutfak ve Konaklama Yönetimi eğitimiyle birlikte, Hilton Grubunda stajyer olarak otelcilik kariyerine başladı. Mesleğinin gelişim dönemlerinde fine dining restoranlarda çalışarak birçok rol üstlendi ve 2007 yılında Hilton İzmir’de Mutfak Bölüm Şefi olarak üç yıl görev aldı.

Hilton İstanbul Bomonti’de ön açılış ekibinde yer alan ve yardımcı şef olarak çalışan Selim Ay, buradan Conrad Dubai’ye Executive Sous Chef olarak transfer oldu ve üç yıl süreyle çalıştı. 2022 yılında Hilton Grubu’nun markalarından biri olan Waldorf Astoria Dubai International Financial Centre’da Head Chef olarak göreve gelen Selim Ay, çalıştığı süre boyunca sektörde tanınan bir isim haline geldi. Selim Ay, üretkenliği ve sürdürülebilirliği destekleyen atık kontrol sistemini başarılı bir şekilde hayata geçirdi.

2022 yılında “Hotelier Middle East Chef Power List”te yer alan Selim Ay’ın yönetiminde bulunan Bull & Bear, iki yıl üst üste Gault & Millau tarafından tavsiye edilen restoranlar arasında yer aldı. Selim Ay, şubat ayı itibariyle Conrad Istanbul Bosphorus’ta yeni görevine başladı.

Haber Kategorileri

Mekan Rehberleri

Lezzetli Haberler

Kurban Etini Ne Zaman Tüketmeli? Doğru Dinlendirme ve Sindirim Dengesi
Koyun Eti Kavurma Kokusunu Nasıl Giderebilirim?
Dalak Yemeği Nasıl Temizlenir?
Et Tüketirken Dikkat Edilmesi Gerekenler: Pişirme ve Saklama Önerileri
Kurban Bayramı’nda Sağlıklı Beslenmenin 7 Altın Kuralı
Kavurma Suyunu Çekince Ne Yapılır?