Chia Tohumlu Su Hazırlamanın Kritik Tek Noktası
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Chia tohumlu su, sağlıklı bir içecek olarak kolayca hazırlanabilir. Tohumların suyun içinde bekleyip jelleşmesi, içeceğin kıvamını belirler. Birkaç dakika karıştırarak ve bekleterek pürüzsüz bir içim elde etmek mümkündür.

Chia tohumlu su hazırlamak basittir fakat tohumların suyla temas ettikten sonra jel kıvamına gelmesi önemlidir. En az 5–10 dakika bekletip ara ara karıştırmak topaklanmayı önler ve homojen bir içecek elde edilmesini sağlar. İsteğe bağlı olarak limon veya nane ekleyerek tadını zenginleştirebilirsiniz.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Michelin Genç Şef Ödülü Nedir, Kimler Alabilir, Değerlendirme Nasıl Yapılır?
Michelin Yeşil Yıldız Ödülü Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Bib Gourmand Ödülü Nedir, Kimler Alabilir?
Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?
Barbunya Pilakiye Hangi Malzemeler Konur?
Barbunya Pilaki Sıcak Mı Yenir Soğuk Mu?