Çarşamba Pidesi Yapmanın 4 Püf Noktası
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Çarşamba pidesi yaparken hamurun iyi mayalanması ve elastik olması çok önemlidir. İç harcı ne çok sulu ne de çok kuru olmalı, baharatlarla lezzet dengesi sağlanmalıdır. Pideyi yüksek sıcaklıkta ve tercihen taşlı fırında pişirirseniz çıtır ve nefis olur.

Hamuru dinlendirmek pideyi hem yumuşak hem de kolay açılır yapar. İç malzemeyi dengeli ve lezzetli hazırlamak, pideyi daha enfes kılar. Pişirme sırasında yüksek ısı kullanmak, çıtır ve altı güzel pişmiş bir pide sağlar.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak
Michelin Bib Gourmand Ödülü Alan Restoranlar 2026
Michelin Rehberi 2026 Tavsiye Listesi
2026 Michelin Seçkisi: Michelin Yeşil Yıldız, Servis ve Genç Şef Ödülünü Kazananlar Açıklandı!
Michelin Yıldızı Nedir?