Bahçeşehir'de Natüralist Bir Ev ve Mutfak Fikri
Evim Dergisi, bu kez Gamze – Hüseyin Demirkılıç çiftinin İstanbul Bahçeşehir'de natüralist stili ile dikkat çeken dairesine konuk oldu. Bu evde, her odada farklı renkler ve tarz dikkat çekiyor.



Evim Dergisi, Gamze - Hüseyin Demirkılıç çiftinin natüralist dokunuşlarla dizayn edilen evine konuk oldu. Ev sahipleri, şehirli hayatlarına doğayı dahil ettikleri biofilik bir stili evlerine yansıtmışlar. Her odada farklı renk tonları dikkat çekerken, son derece modern dokunuşlar da yer alıyor.




Mutfak dekorasyonu detaylarıyla en çok dikkatimizi çeken alanlardan biri oldu. Neye baksak şaşırdık çünkü Gamze Hanım'da koleksiyoner yeteneği var diyebiliriz. Özellikle Ikea'nın cam kapaklı vitrininin içinde neler var neler!


Doğayı evin her alanında hissedebiliyorsunuz. Salonda yemek alanı ve oturma alanı yer alıyor. Oturma alanında duvar kağıdı, yapay ağaç ve şömine göze çarpıyor. Şömine odak noktası olmuş ve alana sıcaklık katmış. Gelin evin diğer alanlarını keşfedelim.

Haber Kategorileri

Mutfak Dekorasyonu

Lezzetli Haberler

Kokina Buketi Nasıl Saklanır?
San Sebastian'ın Malzemeleri Nelerdir?
Sultan Çorbasının Püf Noktaları
Zencefil Kurusu Nasıl Yapılır?
MasterChef Şampiyonuna Ait Hamburgerci Kurşunlandı: Haraç İddiası Gündemde
Ahşap Tahtalarda Temizlik ve Uzun Ömür Sırları