Ağlayan Pastanın Keki Neyle Islatılır?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Ağlayan pasta keki genellikle süt veya sütlü karışımlarla ıslatılır, böylece yumuşak ve nemli olur. Çikolata sosu, krem şanti veya sütlü krema da lezzeti ve dokuyu zenginleştirir. Meyve suları, şuruplar ise aromayı artırıp kekin daha ıslak olmasını sağlar.

Ağlayan pasta keki süt veya sütlü karışımlarla ıslatılır. Çikolata sosu veya krem şanti ile lezzeti ve nemi artırılır. Meyve suyu ve şurup da aromayı zenginleştirir.

Süt veya Sütlü Karışımlar

Kekin üzerine süt, süt+şeker veya süt+vanilya karışımı dökülerek yumuşaklık sağlanır.

Krem Şanti veya Sütlü Krema

Kekin daha zengin ve kremamsı olmasını sağlar.

Çikolatalı Sıvılar

Sıcak çikolata sosu veya erimiş çikolata ile ıslatılarak lezzet yoğunlaştırılır.

Meyve Suları veya Şuruplar

Portakal, vişne gibi meyve suları veya şekerli şuruplar kekin aromatik ve nemli olmasına yardımcı olur.

Şunlara da göz atın:

  1. Ağlayan Pastaya Muhallebi Konur Mu?
  2. Ağlayan Pasta Malzemeleri Nelerdir?
  3. Misafirlerinizi Şaşırtacak Enfes Ağlayan Pasta Önerileri
  4. Pasta Keki Malzemeleri Nelerdir?

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak