Acelesi Olanlara 10 Dakikada Hazır 10 Tuzlu Lezzet
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Zamanınız az ama lezzetten ödün vermek istemiyorsanız, bu pratik tariflerle mutfakta harikalar yaratmanız mümkün. Üstelik sadece 10 dakikada!
Acelesi Olanlara 10 Dakikada Hazır 10 Tuzlu Lezzet

Hem doyurucu, hem yaratıcı, hem de zahmetsiz lezzetler arıyorsanız bu liste tam size göre. Bu listede yer alan 10 tuzlu tarifle, ne yiyeceğim derdi bitiyor. İşte 10 dakikada hazır 10 tuzlu lezzet.

  1. Sebzeli Omlet

sebzeli omlet

Yumurta, süt ve doğranmış biber, mantar, yeşillik gibi sebzeleri karıştırın. Tavada pişirin. Hem doyurucu hem pratik.

  1. Ton Balıklı Sandviç

Ton balığı, mayonez, mısır ve kornişon turşu karışımını ekmek arasına alın. Roka veya marulla lezzeti artırın.

  1. Kaşarlı Gözleme (Tavada Hazır Yufkayla)

Hazır yufkaya kaşar, maydanoz koyun. Katlayın, tavada iki tarafını da kızartın.

  1. Yoğurtlu Kabak Salatası

Kabağı rendeleyin, tavada az yağla çevirin. Yoğurt, sarımsak ve tuzla karıştırın. Soğuk ya da ılık tüketin.

  1. Tavuklu Dürüm

Önceden haşlanmış tavuk varsa, tavada biraz baharatla çevirin. Lavaşın içine koyun, yeşillik ekleyin, dürüm yapın.

  1. Tavada Patates Dilimleri

İnce dilimlenmiş patatesleri zeytinyağında kızartın, üzerine tuz, kekik ve toz biber serpiştirin.

  1. Peynirli Makarna (Mikrodalgada ya da Tencerede)

Haşlanmış makarnaya tereyağı ve beyaz peynir ekleyin. 1-2 dakika ocakta karıştırarak ısıtın, hazır!

  1. Acuka & Ekmek

Salça, ceviz, galeta unu, sarımsak, zeytinyağı ve baharatları karıştırın. Ekmek üstüne sürün.

  1. Mini Börekler (Hazır Yufka ile)

Yufkayı üçgen kesin, içine peynir koyun, sigara böreği gibi sarın. Tavada kızartın ya da fırına verin.

  1. Mercimekli Ezme (Soğuk Meze)

Haşlanmış yeşil mercimek, zeytinyağı, limon, soğan ve baharatla karıştırın. Tok tutar, çok lezzetlidir.

Haber Kategorileri

Lezzetli Haberler

Lezzetli Haberler

Et Pişirmenin 8 Püf Noktası
Düdüklüde Yumuşak Kavurma Nasıl Yapılır?
Kurban Eti Kesildikten Hemen Sonra Yenirse Ne Olur?
Kurban Eti Neden İlk Gün Yenmez?
Kurban Eti Kesildiği Gibi Yenir Mi?
Kurban Eti Neden Serttir?