5 Dakikada Patates Pişirmenin 5 Sırrı
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Patatesi hızlı pişirmenin en kolay yolu, onu küçük küpler veya ince dilimler halinde doğramaktır. Mikrodalga veya buharda kısa sürede pişirme yöntemleri zamanı ciddi şekilde kısaltır. Ayrıca, tek sıra halinde pişirmek ve kaynar su kullanmak da patatesin hızlı ve eşit şekilde pişmesini sağlar.

Patatesi önceden haşlamak veya ön pişirmek, pişirme süresini büyük ölçüde azaltır. İnce tabakada ve tek kat halinde pişirmek her parçanın eşit pişmesini sağlar. Tuzlu su veya buharda pişirme yöntemleri hem hızlı hem de lezzetli sonuç verir.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Michelin Genç Şef Ödülü Nedir, Kimler Alabilir, Değerlendirme Nasıl Yapılır?
Michelin Yeşil Yıldız Ödülü Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Bib Gourmand Ödülü Nedir, Kimler Alabilir?
Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?
Barbunya Pilakiye Hangi Malzemeler Konur?
Barbunya Pilaki Sıcak Mı Yenir Soğuk Mu?