Turuncu Meyve Kompostosu

Turuncu Meyve Kompostosu
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Turuncu Meyve Kompostosu için

Malzemeler

  • 150 g kayısı
  • 150 g şeftali
  • 150 g nektarin
  • 1.5 su bardağı toz şeker
  • 5 su bardağı su
  • 1 karanfil

Üzeri için

  • Limon dilimleri
Turuncu Meyve Kompostosu

Nasıl Yapılır

Meyveleri yıkayın. Kayısı ve vişnenin çekirdeklerini çıkartın. Kısık ateşte haşlayın. Şeker ve tarçını ilave edip bir süre daha kaynatın. Tencereyi ocaktan alıp karışımı blenderdan geçirin. Şerbeti cam bir sürahiye alıp buzdolabında bekletin. Soğuk servis yapın.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo