Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13498 Tarif
Çocuk
365 Tarif
Çorba
1176 Tarif
Diyet
4371 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2176 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1383 Tarif
Pratik Yemek
4687 Tarif
Salata ve Meze
1173 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8296 Tarif
Yöresel
1942 Tarif
Popüler Tarifler
Patlıcanlı Kiş
Mısır Ekmeği
Anasayfa
Tarifler
Balık Yemekleri
Güveçte Safran Soslu Levrek
Güveçte Safran Soslu Levrek
30 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Starbucks Keki
Bougatsa
Fakir Pastası
Simit Kurabiye
Glütensiz Tuzlu Kek
Zelnik
Gül Reçeli Yaparken Bilmeniz Gereken 5 Püf Noktası
Dünyanın En İyi Köfteleri Açıklandı: Listede Türk Mutfağından 10 Köfte Var!
Mardin'de Ne Yenir, Nerede Yenir: En İyi 10 Restoran
Cevizi Suya Koymanın Faydaları Nelerdir?
Kayısı Reçeli Yaparken Bilmeniz Gereken 5 Püf Noktası
Yüz Bakımında Kullanılan 6 Doğal Malzeme
Güveçte Safran Soslu Levrek için
Malzemeler
500 gr levrek fileto
5 kültür mantarı
1 çay bardağı krema
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı toz safran
Tuz
Karabiber
2 diş sarımsak
Güveçte Safran Soslu Levrek
Nasıl Yapılır
Sarımsak ve mantarları tereyağında soteleyin. Safranı ilave edin. Üzerine kremayı ekleyip karıştırın.
Izgarada hafif pişirdiğiniz levrekleri güvece alın. Üzerine kremalı sosu gezdirin.
En üste rendelenmiş kaşar peyniri serpip 160 derece fırında pişirin. Sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Levrek Tarifleri
Balık Yemekleri
Sos Tarifleri
Fırın Yemekleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Balık Yemekleri
20 Dakika
Karides Roll
Balık Yemekleri
45 Dakika
Hamsi Böreği
Balık Yemekleri
40 Dakika
Hamsi Kağıt Kebabı
Balık Yemekleri
21 Dakika
Airfryer'da Mezgit
Balık Yemekleri
40 Dakika
Sazan Balığı Köftesi
Balık Yemekleri
30 Dakika
Asma Yaprağında Barbun
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.