Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13498 Tarif
Çocuk
365 Tarif
Çorba
1176 Tarif
Diyet
4371 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2176 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1383 Tarif
Pratik Yemek
4687 Tarif
Salata ve Meze
1173 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8296 Tarif
Yöresel
1942 Tarif
Popüler Tarifler
Cacık
Kuru Fasulye
Anasayfa
Tarifler
Balık Yemekleri
Bademli Palamut
Bademli Palamut
30 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
35 dakika
Pişirme Süresi :
35 dakika
Kaç Kişilik:
1 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Fakir Pastası
Glütensiz Tuzlu Kek
Starbucks Keki
Sfogliatella
Bebek Muhallebisi
Zelnik
Mardin'de Ne Yenir, Nerede Yenir: En İyi 10 Restoran
Gül Reçeli Yaparken Bilmeniz Gereken 5 Püf Noktası
Dünyanın En İyi Köfteleri Açıklandı: Listede Türk Mutfağından 10 Köfte Var!
Yüz Bakımında Kullanılan 6 Doğal Malzeme
Kahvenin Serüveni
Şef Elif Edes'ten 6 Patlıcanlı Tarif
Bademli Palamut için
Malzemeler
Malzemeler
1 palamut fileto
50 gr file badem
1 yumurta
1-2 dal roka
1 havuç
1 kabak
1 patates
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
Tuz
Karabiber
Kızartmak için:
Ayçiçeği yağı
Bademli Palamut
Nasıl Yapılır
Palamut filetoyu ortadan iki eşit parçaya bölün. Un ve yumurta karışımına bulayıp her tarafını file bademle kaplayın.
Havuç, kabak ve patatesin kabuklarını soyup seritler halinde doğrayın. Tereyağı ile soteleyin. Tuz, karabiber ve kırmızı pulbiberle tatlandırın.
Ayrı bir tavada balıkları kızartın. Sebzeleri iki palamut dilimi arasına yerleştirin. Roka ve patates cipsi ile servis yapın.
Tarif Kategorileri
Palamut Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Balık Yemekleri
20 Dakika
Karides Roll
Balık Yemekleri
45 Dakika
Hamsi Böreği
Balık Yemekleri
40 Dakika
Hamsi Kağıt Kebabı
Balık Yemekleri
21 Dakika
Airfryer'da Mezgit
Balık Yemekleri
40 Dakika
Sazan Balığı Köftesi
Balık Yemekleri
30 Dakika
Asma Yaprağında Barbun
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.