ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ TATLI TARİFLERİ SÜTLÜ TATLILAR ANTEPFISTIKLI VE NARLI GÜLLAÇ

> ANTEPFISTIKLI VE NARLI GÜLLAÇ
6 Kişilik
Hazırlama 25 dakika
Pişirme -

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Antepfıstıklı ve narlı güllaç tarifi için malzemeler
  • 1 paket güllaç yaprağı4 nar4 su bardağı ılık süt2 su bardağı tozşeker400 gr ince çekilmiş antepfıstığı
Antepfıstıklı ve narlı güllaç Nasıl Yapılır

Süt ve tozşekeri tencereye alıp ısıtın. Güllaç yapraklarını tek tek şekerli süte batırıp ıslatın. Güllaç yapraklarını ikişer kat halinde bir tepsiye yayıp aralarını fıstık ve narla kaplayın.

Üzerini çekilmiş antepfıstığı ve nar taneleriyle süsleyip buzdolabına alın. Güllacı kare şeklinde dilimleyip servis yapın.

Afiyet olsun.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.