Adım adım limonata
Yaz aylarının en sevilen ve en serinletici içeceği şüphesiz limonatadır diye düşünerek, bu ay sizler için atölyemizde ev yapımı konsantre limonata hazırladık.
Adım adım çikolatalı dondurma
Yaz mevsiminin en serinletici lezzeti
Vişneli karaorman pastası
Adım adım vişneli karaorman pastası tarifi
Adım adım baklava
Türk tatlısı, hele de bayram tatlısı denilince akla baklavadan başka bir şey gelmez.
Adı adım Ramazan pidesi
Bu Ramazan bir değişiklik yapın ve iftar sofralarının değişmeyen klasiği pideyi evde kendiniz hazırlayın.
Atmıyoruz
Mutfakta kullandığınız sebze ve meyvelerin kabuklarını, posalarını ya da fazlalıklarını atmayarak onları faydalı bir şekilde değerlendirebilirsiniz.
Elma kabuklarını atmıyoruz
Elma kabuklarından jöle yapabilirsiniz.
Limon kabuklarını atmayın!
Limonlarınızı kullandıktan sonra rondodan geçirip buzdolabı poşetlerine doldurun ve dondurucuda saklayın.
Kuşkonmaz bitkisini pişirme teknikleri
Kuşkonmaz bitkisini pişirirken dikkate alınması gerekenler.
Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!
Dergide bu ay neler var?
Bu ayın dergi içeriğine göz atmak için tıklayın!
Abone olmak için detaylı bilgiler burada!
KALORİ
CETVELİ