ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ SEBZE YEMEKLERİ DİĞER SEBZE YEMEKLERİ PASTIRMAYA SARILI BRÜKSEL

> PASTIRMAYA SARILI BRÜKSEL
Pastırmaya sarılı Brüksel
4 Kişilik
Hazırlama 15 dakika
Pişirme 10 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Pastırmaya sarılı Brüksel tarifi için malzemeler
  • 20 adet Brüksel lahanası
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 10 dilim pastırma
Pastırmaya sarılı Brüksel Nasıl Yapılır

  • Brüksel lahanalarını 1 tatlı kaşığı tuz ve sirke ilave edilmiş kaynar suda 10 dakika haşlayın. Daha sonra suyunu iyice süzün ve zeytinyağı ile karıştırın.
  • Pastırma dilimlerini boyuna ikiye kesin. Her pastırma dilimine birer Brüksel lahanasını sarın ve kürdanla sabitleyin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 5 dakika kızartın ve fırından alıp hemen servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.