ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ SALATA VE MEZE TARİFLERİ SALATA TARİFLERİ SURİMİLİ CACIK MUS

Surimili cacık mus

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Surimili cacık mus tarifi için malzemeler

Malzemeler

  • 6 çubuk surimi
  • 2 yaprak jelatin
  • 2 orta boy salatalık
  • 200 gr yoğurt
  • Birkaç yaprak nane ve derotu
  • Tuz ve karabiber

Süslemek için

  • İnce dilimlenmiş salatalık
  • Dereotu

Surimili cacık mus Nasıl Yapılır

Kolayca uygulanabilen yemek tarifleri arasında üst sıralarda. Yaprak jelatinleri soğuk suda ıslatın. Salatalıkların kabuklarını soyup küçük parçalar şeklinde doğrayın. Kıyılmış nane ve dereotu, yoğurt, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. Bu karışımı blender’le ezerek püre haline getirin.

Erittiğiniz jelatini ilave edip tekrar blender’le ezin. Salatalıklı karışıma ekleyip spatula ile hafifçe karıştırın.

Surimileri küçük parçalar şeklinde kesip minik bardaklara paylaştırın. Üzerine musu ilave edin. Dilimlenmiş salatalık ve dereotu ile süsleyip servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.