ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PRATİK YEMEKLER SANDVİÇ TARİFLERİ TURPLU TAVUKLU SANDVİÇ

Turplu tavuklu sandviç

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Turplu tavuklu sandviç tarifi için malzemeler

  • 3 turp
  • 4 küçük lavaş ekmeği
  • 1 kırmızı soğan
  • 2 parça tavuk göğüs eti
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 2~3 dal maydanoz
  • 2~3 dal taze nane
  • Tuz
  • Karabiber

Turplu tavuklu sandviç Nasıl Yapılır

Kolayca uygulanabilen sandviç tarifleri arasında üst sıralarda. Tavuk göğüs etlerini ince dilimleyin ve tavada zeytinyağının yarısını kullanarak kızartın. Turpları ve kırmızı soğanı ince doğrayın.

Maydanoz ve taze naneyi çok ince kıyıp zeytinyağının kalanı, yoğurt ve mayonez ile karıştırın.

Lavaşların her birine mayonezli sostan sürün. Tavuk, turp ve kırmızı soğanları paylaştırın. Tuz ve taze çekilmiş karabiber serpip sarın ve servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.