ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PRATİK YEMEKLER SANDVİÇ TARİFLERİ TON BALIKLI SANDVİÇ

TON BALIKLI SANDVİÇ

4 Kişilik
Hazırlama -
Pişirme -

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Ton balıklı sandviç tarifi için malzemeler
  • 4 baget ekmeği
  • 200 gr konserve ton balığı
  • 7~8 yaprak marul
  • 1 kırmızı soğan
  • 1 çay kaşığı hardal
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • 1 yemek kaşığı elma sirkesi
Ton balıklı sandviç hazırlanışı

Soğanı yarım ay şeklinde doğrayın ve ince kıydığınız marulla harmanlayın. Hardal, mayonez ve sirkeyi bir kasede karıştırıp soğanlı marula ekleyin. Baget ekmeklerini kopmayacak şekilde uzunlamasına ortadan ikiye kesin. İçerisine soğanlı harç ve ton balığından ilave edin. Servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!