ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PRATİK YEMEKLER SANDVİÇ TARİFLERİ TON BALIKLI SANDVİÇ

Ton balıklı sandviç

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Ton balıklı sandviç tarifi için malzemeler

  • 4 baget ekmeği
  • 200 gr konserve ton balığı
  • 7~8 yaprak marul
  • 1 kırmızı soğan
  • 1 çay kaşığı hardal
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • 1 yemek kaşığı elma sirkesi

Ton balıklı sandviç Nasıl Yapılır

Soğanı yarım ay şeklinde doğrayın ve ince kıydığınız marulla harmanlayın. Hardal, mayonez ve sirkeyi bir kasede karıştırıp soğanlı marula ekleyin. Baget ekmeklerini kopmayacak şekilde uzunlamasına ortadan ikiye kesin. İçerisine soğanlı harç ve ton balığından ilave edin. Servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.