ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PRATİK YEMEKLER SANDVİÇ TARİFLERİ ROKALI, FESLEĞENLİ VE PEYNİRLİ SANDVİÇ

Rokalı, fesleğenli ve peynirli sandviç

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Rokalı, fesleğenli ve peynirli sandviç tarifi için malzemeler

  • 150 gr mozarella
  • 100 dil peyniri
  • 300 gr rendelenmiş kaşar peyniri
  • 2 domates
  • 4~5 yaprak fesleğen
  • ¾ demet ince yapraklı taze roka
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 2 diş ezilmiş sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber
  • 2 büyük hamburger ekmeği

Rokalı, fesleğenli ve peynirli sandviç Nasıl Yapılır

Fesleğeni, rokaları, zeytinyağını, sarımsakları ve tuzu mutfak robotunda iyice çekin. Sandviç ekmeklerinin üst kısmını tencere kapağı gibi derin bir şekilde kesin. Kenarları yüksek bir kase görünümü elde edin. Fesleğenli ve rokalı sosu ekmeklerin üzerine paylaştırın. Domatesi ince dilimleyip ekmeklerin üzerine dizin. Peynirleri de ekmeklerin üzerine yerleştirdikten sonra önceden ısıtılmış 180-200 dereceye ayarlı fırında kaşar peyniri kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.