ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PRATİK YEMEKLER SANDVİÇ TARİFLERİ HİNDİ ETLİ SANDVİÇ

Hindi etli sandviç

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Hindi etli sandviç tarifi için malzemeler

  • Yarım kg kemiksiz hindi but veya göğüs eti
  • 2 domates
  • 1 çay bardağı mayonez
  • 2 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Sandviç ekmekleri
  • Kıvırcık marul

Hindi etli sandviç Nasıl Yapılır

Hindi etlerini ince dilimleyin. Tereyağını tavada ısıtın. Hindi etlerini ekleyip orta ateşte soteleyin. Etler pişince tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın ve ocaktan alın. Kasede mayonez, süzme yoğurt, ezilmiş sarımsak, tuz ve karabiberi karıştırın. Sandviç ekmeklerinin arasına marul yapraklarını yerleştirin. Üzerine domates dilimlerini ekleyin. Hazırladığınız sostan sürün ve son olarak hindi etlerini paylaştırıp servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.