FASULYE KONSERVESİ

Fasulye konservesi
0 Kişilik
Hazırlama -
Pişirme -

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Fasulye konservesi tarifi için malzemeler
  • 500 g fasulye
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1.5 su bardağı rendelenmiş domates
Fasulye konservesi hazırlanışı

Yıkayıp kılçıklarını temizlediğiniz fasulyeleri 5 dakika kaynatıp suyunu süzün. Rendelenmiş domatesin yarısını bir kavanoza koyun. Üzerine soğuyan fasulyeleri ilave edin. Üzerine kalan domatesi ekleyip tuz ile tatlandırın. Kapağını sıkıca kapatıp içi su dolu bir tencereye alarak bir taşım kaynatın. Serin ve kuru bir ortamda muhafaza edin.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!