ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PRATİK YEMEKLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ FASULYE KONSERVESİ

Fasulye konservesi

Kaç
Kişilik

0 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Fasulye konservesi tarifi için malzemeler

  • 500 g fasulye
  • 1.5 su bardağı rendelenmiş domates
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Fasulye konservesi Nasıl Yapılır

Yıkayıp ayıkladığınız fasulyeleri 5 dakika kaynatıp suyunu süzün. Rendelenmiş domatesin yarısını bir kavanoza koyun. Üzerine soğuyan fasulyeleri ilave edin. Kalan domates rendesini ekleyip tuz ile tatlandırın. Kapağını sıkıca kapatıp içi su dolu bir tencereye alarak bir taşım kaynatın. Serin bir yerde muhafaza edin.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.