ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PRATİK YEMEKLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ 21 DAKİKADA AHUDUDU REÇELİ

21 dakikada ahududu reçeli

21 dakikada ahududu reçeli

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

21 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

21 dakikada ahududu reçeli tarifi için malzemeler

  • 500 g ahududu 
  • 1 çay kaşığı tereyağı 
  • 2-3 yemek kaşığı su
  • 350 g toz şeker 
  • 1 tatlı kaşığı limon suyu

21 dakikada ahududu reçeli Nasıl Yapılır

Kahvaltıya değişik lezzetler denemek isteyenler için 21 dakikada hazırlayacağınız ahududu reçeli tarifi...

  • Ahududuları yıkayıp iyice süzülmesini sağlayın. Derin bir tencereye aktarın, tereyağını ve suyunu ekleyin. Yüksek ateşte 7 dakika pişirin. 7. dakikanın sonunda şekerini ekleyip 14 dakika daha pişirin. Son 1 dakika kala limon suyunu ilave edin. 1 dakika daha kaynatıp ocaktan alın.

Harika ahududu reçeli tarifi için tıklayın

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.