ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ÖZEL GÜNLER DAVET SOFRASI TARİFLERİ ÇAM FISTIKLI ISPANAK KAVURMA

> ÇAM FISTIKLI ISPANAK KAVURMA
4 Kişilik
Hazırlama 15 dakika
Pişirme -

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Çam fıstıklı ıspanak kavurma tarifi için malzemeler
  • 1 kg ıspanak200 gr dolmalık fıstık (çam fıstığı)3 çorba kaşığı zeytinyağı2 çorba kaşığı ayçiçek yağıTuz
Çam fıstıklı ıspanak kavurma Nasıl Yapılır

Ispanak yapraklarını köklerinden ayırmadan iyice yıkayın. Kaynar suda 5 dakika bekletin. Süzgece alıp suyunu süzün. Büyük bir tencerede zeytinyağını ısıtın. Ispanağı 1 dakika soteleyip tuz ekleyin. 

Ayçiçek yağını tavada kızdırıp dolmalık fıstıkları hafifçe kavurun. Ispanakları servis tabaklarına paylaştırın. Dolmalık fıstıkları üzerlerine serpiştirip sıcak olarak servis yapın.

Afiyet olsun.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.