ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ÖZEL GÜNLER ÇAY SAATİ TARİFLERİ TÜL BÖREĞİ

Tül böreği

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

10 dakika

Pişirme
Süresi

30 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tül böreği tarifi için malzemeler

  • 2 hazır yufka 2.5 su bardağı süt 5 yumurta 125 gr margarin 100 gr kaşarpeyniri Tuz

Tül böreği Nasıl Yapılır

Sütü bir tencereye alın. Peyniri rendeleyin. Yumurtaları bir kapta çırpın. Yufkaları gelişi güzel parçalara ayırın. Margarini eritin.

Rendelenmiş peynir, çırpılmış yumurta, bir tutam tuz ve yufka parçalarını süte ilave edip karıştırın. Karışımı yağlanmış bir fırın tepsisine boşaltıp üzerine eritilmiş margarini gezdirerek dökün. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Dilimleyip servis yapın. Afiyet olsun.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.