Sebzeli krep

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
15 dakika
Pişirme
Süresi
15 dakika
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?
Sebzeli krep tarifi için malzemeler
Malzemeler
- 1 kabak
- 1 sarı kabak
- 2 kırmızıbiber
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz
Krep için
- 3 yumurta
- 2 su bardağı süt
- 3 yemek kaşığı un
- Ayçiçeği yağı
Sos için
- 2 diş sarımsak
- 1 kırmızıbiber
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
Sebzeli krep Nasıl Yapılır
Sebzeleri uzun şeritler halinde doğrayın. 2 yemek kaşığı zeytinyağını tavaya alıp ısıtın. Sebzeleri soteleyip tuzla tatlandırın. Süt, un ve yumurtaları mikserle çırpın. Orta boy bir tavaya 1 tatlı kaşığı ayçiçeği yağı alıp tavaya yayılmasını sağlayın. İyice ısıtıp krep hamurundan birer kepçe alıp tavaya aktarın. Kreplerin her iki tarafını pişirin.
Kreplerin arasına sebzeleri yerleştirip rulo yapın. Sos için zeytinyağını ısıtın. Ufak küp doğranmış kırmızıbiber ve sarımsakları kavurup kreplerin üzerine gezdirin. Servis yapın.
Aynı Kategoriden Tarifler


Lezzet Dergisi'nden en yeni tarifleri ve son haberleri bildirim olarak almak ister misiniz?
Mutfak Okulu

Dergide bu ay neler var?
DİYET YEMEKLERİ
YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!