ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ HAMURİŞİ TARİFLERİ TATLI HAMUR İŞİ TARİFLERİ BODRUM TARAMA

BODRUM TARAMA

Bodrum tarama
4 Kişilik
Hazırlama 25 dakika
Pişirme 45 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Bodrum tarama tarifi için malzemeler
  • 500 g kırmızı havyar
  • 1 lt soğuk sıkım zeytinyağı
  • 6-8 adet limon
Bodrum tarama Nasıl Yapılır

  • Zarlarından temizlediğiniz kırmızı havyarı derin bir kaseye koyun. Yumurta çırpma teli ile aynı yöne doğru sürekli çırparken, ağır ağır zeytinyağını ve limon suyunu ilave edin. Tüm zeytinyağını yedirdikten sonra tabağa alıp servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.