ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ HAMURİŞİ TARİFLERİ KURABİYE TARİFLERİ FINDIK KROKAN

FINDIK KROKAN

Fındık krokan
4 Kişilik
Hazırlama 15 dakika
Pişirme 20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Fındık krokan tarifi için malzemeler

• 200 g fındık içi
• 100 g toz şeker

Fındık krokan Nasıl Yapılır

Krokan için önceden kavurup soğuttuğunuz fındık içlerini ve şekeri geniş bir tavaya alın. Şeker eriyince spatula ile karıştırın. Şekerin rengi karamalize olunca, yağlı kağıdın üzerine ince tabaka halinde yayın ve sertleşmesi için bekletin. İstenen büyüklükte gelişigüzel kırarak servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.