Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13457 Tarif
Çocuk
362 Tarif
Çorba
1174 Tarif
Diyet
4365 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2144 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4651 Tarif
Salata ve Meze
1160 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8240 Tarif
Yöresel
1938 Tarif
Popüler Tarifler
Poşe Yumurta
Cevizli Kabak Salatası
Anasayfa
Tarifler
Akdeniz Mutfağı Yemekleri
Uluborlu Böreği
Uluborlu Böreği
19 Kasım 2020
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
8 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Fırında Tavuk
Kabak Bastı
Muhallebili Bisküvili Pasta
Buzluk Kurabiyesi
İzmir köfte
Dondurma Kurabiye
Isırgan Otu Nasıl Yenir?
Köfte Baharatı Nasıl Yapılır?
Hangi Bıçak Nerede Kullanılır?
Asla Limonla Temizlememeniz Gereken 9 Yer
Safran Nedir, Faydaları Nelerdir?
Artrit Ağrısına Ne İyi Gelir: 6 Doğal Bitki
Uluborlu Böreği için
Malzemeler
500 gr kemiksiz et
2 soğan
4 yufka
2 çorba kaşığı tereyağı
2-3 dal maydanoz
Tuz
Karabiber
Uluborlu Böreği
Nasıl Yapılır
Eti soğanla birlikte robotta çekin ya da satırla kıyın. Tuz, karabiber ve çok az su ilave edip yoğurun.
Yufkayı dörde kesin. Her bir üçgenin ortasına bir miktar et yerleştirip bohça şeklinde kapatın. Malzeme bitinceye kadar işleme devam edin.
Sacı ısıtın. Börekleri önlü arkalı pişirip tereyağı ile yağlayın. Kıyılmış maydanoz serpip servis yapın.
Lezzetine doyamayacağınız
çarşaf böreği tarifi
ni de deneyin.
Tarif Kategorileri
Tuzlu Atıştırmalık Tarifler
Akdeniz Mutfağı Yemekleri
Börek Tarifleri
Çay Saati Tarifleri
Hamur İşi Tarifleri
Kırmızı Et Yemekleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Akdeniz Yemekleri
70 Dakika
Arap Tava
Akdeniz Yemekleri
25 Dakika
Girit Ezmesi
Akdeniz Yemekleri
35 Dakika
Mersin Usulü İçli Köfte
Akdeniz Yemekleri
20 Dakika
Ceviz Ezmesi
Akdeniz Yemekleri
60 Dakika
Yörük Kebabı
Akdeniz Yemekleri
45 Dakika
Şeyh Mualla
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.