ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ TAVUK YEMEKLERİ ÜÇ KATLI PUDİNGLİ PASTA

ÜÇ KATLI PUDİNGLİ PASTA

6 Kişilik
Hazırlama 20 dakika
Pişirme 10 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Üç katlı pudingli pasta tarifi için malzemeler
  • 1 paket muzlu puding 3 su bardağı süt 1 ortası delik sade hazır kek 10-15 malta eriği 2 çorba kaşığı rendelenmiş portakal kabuğu 1 çorba kaşığı ince rendelenmiş çikolata 1 çorba kaşığı rendelenmiş hindistancevizi
Üç katlı pudingli pasta Nasıl Yapılır

Muzlu pudingi paket üzerindeki tarife göre soğuk sütle pişirin. Ateşten alıp rendelenmiş portakal kabuğunu ilave edin. Malta eriğini soyup çekirdeklerini çıkarın ve robotta püre haline getirin. Pudinge ekleyip karıştırın ve soğumaya bırakın.

Keki, enine üç eşit parçaya kesin. Bir katı servis tabağına yerleştirip üzerini pudingin üçte biri ile kaplayın. İkinci ve üçüncü katı da aynı şekilde hazırlayıp pudingle tamamlayın. Üzerine rendelenmiş hindistancevizi ve çikolata serpip dilimleyerek servis yapın.

Afiyet olsun.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.