ANASAYFA TARİFLER TAVUK YEMEKLERİ ÜÇ KATLI PUDİNGLİ PASTA

Üç Katlı Pudingli Pasta

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

10 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Üç Katlı Pudingli Pasta Tarifi İçin malzemeler

  • 1 paket muzlu puding 3 su bardağı süt 1 ortası delik sade hazır kek 10-15 malta eriği 2 çorba kaşığı rendelenmiş portakal kabuğu 1 çorba kaşığı ince rendelenmiş çikolata 1 çorba kaşığı rendelenmiş hindistancevizi

Üç Katlı Pudingli Pasta Nasıl Yapılır?

Muzlu pudingi paket üzerindeki tarife göre soğuk sütle pişirin. Ateşten alıp rendelenmiş portakal kabuğunu ilave edin. Malta eriğini soyup çekirdeklerini çıkarın ve robotta püre haline getirin. Pudinge ekleyip karıştırın ve soğumaya bırakın.

Keki, enine üç eşit parçaya kesin. Bir katı servis tabağına yerleştirip üzerini pudingin üçte biri ile kaplayın. İkinci ve üçüncü katı da aynı şekilde hazırlayıp pudingle tamamlayın. Üzerine rendelenmiş hindistancevizi ve çikolata serpip dilimleyerek servis yapın. Afiyet olsun.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!