ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ TAVUK YEMEKLERİ TAVUKLU PANCAR ÇORBASI

TAVUKLU PANCAR ÇORBASI

6 Kişilik
Hazırlama 15 dakika
Pişirme 20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tavuklu pancar çorbası tarifi için malzemeler
  • 1 demet kırmızı pancar200 gr tavuk göğüs etYarım su bardağı yıldız şehriye6 su bardağı etsuyuTuz
Tavuklu pancar çorbası Nasıl Yapılır

Tavuk etini küp şeklinde doğrayın. Tencereye alıp üzerine suyu ilave edin. Orta ateşte kaynayıncaya kadar pişirin. 

Pancarları soyup küp küp doğrayın. Kaynamakta olan çorbaya ekleyip diri kıvamda pişirin. Yıldız şehriye ve tuzu ilave edin. Pancar ve şehriyeler yumuşayınca ocaktan alın. Çorbayı kâselere paylaştırıp sıcak servis yapın.

Afiyet olsun

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!