Soğanı piyazlık doğrayın ve etle birlikte, etler suyunu çekinceye kadar 3 yemek kaşığı tereyağı ile birlikte kavurun.
Havucu halka dilimleyip ekleyin ve 3 dakika daha kavurun.
Kuşbaşı doğranmış patatesi ve dörde bölünmüş mantarları ilave edip pişirmeye devam edin.
Bir miktar su ekleyip kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın.
Krep için yumurtalarla un, süt ve ayçiçeği yağını mutfak robotunda karıştırın. Yanmaz tavayı yağlayın. Krep hamurundan 1 kepçe alıp tavaya dökün.
Tavayı sürekli sallayarak hamuru tavaya yayın. İki tarafını da pişirin. Krepler piştikten sonra kreplerden birini çukur bir kaseye yerleştirip kenarlarını sarkıtın.
Teşekkür ederiz.