ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ KIRMIZI ET TARİFLERİ DANA CARPACCİO

> DANA CARPACCİO
Dana carpaccio
52 Kişilik
Hazırlama 20 dakika
Pişirme 40 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Dana carpaccio tarifi için malzemeler
  • 160 g dana bonfile
  • 100 g roka
  • 60 g parmesan
  • 3 adet grissini
  • 50 g çeri domates
  • 10 g kapari çiçeği
  • 20 g balzamik sos
  • Tuz, karabiber
  • 2-3 dal taze biberiye
  • 2-3 dal taze kekik
  • 2-3 dal taze nane
  • 20 g zeytinyağı
Dana carpaccio Nasıl Yapılır

  • Dana bon lenin her tarafını zeytinyağı ile yağladıktan sonra ince kıyılmış taze baharatlar ile kaplayın. Üzerini streç film ile kaplayıp buzdolabında birkaç saat dinlendirin. Daha sonra olabildiğince ince dilimleyerek servis tabağına dizin. Roka, toz parmesan, grissini ve balzamik sos ile birlikte servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.