ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ DİĞER ET YEMEKLERİ ET SUYU İLE PİŞMİŞ KEŞKEK

ET SUYU İLE PİŞMİŞ KEŞKEK

 Et suyu ile pişmiş keşkek
12 Kişilik
Hazırlama 15 dakika
Pişirme 45 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Et suyu ile pişmiş keşkek tarifi için malzemeler
  • 500 g aşurelik buğday (Bir gece önceden ıslatılmış)
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 2 lt et suyu
  • Tuz
Et suyu ile pişmiş keşkek Nasıl Yapılır

  • Bir gece önceden ıslattığınız buğdayı derin bir tencereye alın ve 2 lt su ile haşlayın. Tam olarak buğday ve et birbirleriyle özleşince tahta kaşık yardımı ile 5 dakika kadar karıştırın. Servis edeceğiniz tabağa alıp, önce keşkek, sonra da eti koyup sıcak servis edin.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!