ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ TARTAR SOS

TARTAR SOS

0 Kişilik
Hazırlama 30 dakika
Pişirme -

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tartar sos tarifi için malzemeler
  • Yarım kg mayonez10 kornişon turşu3 diş sarımsak50 gr kapari2 haşlanmış yumurtanın beyazı1 tutam maydanoz2 limonun suyu 1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı beyazbiber
Tartar sos Nasıl Yapılır

Turşuları kıyın. Sarımsakları ezin. Kapari ve yumurta aklarını incecik doğrayın.

Kornişon turşu, sarımsak, kapari, yumurta, maydanoz, tuz, beyazbiber ve mayonezi bir kâsede karıştırın. Yoğun bir sos kıvamına gelinceye kadar limon suyunu ekleyip çırpın. Servis yapın.

Afiyet olsun.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.