ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ LEVREK ŞİNİTZEL

LEVREK ŞİNİTZEL

1 Kişilik
Hazırlama 15 dakika
Pişirme 15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Levrek şinitzel tarifi için malzemeler
  • 1 levrek fileto
  • 2 yemek kaşığı galeta unu
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 yumurta
  • 1 çay bardağı ayçiçeği yağı
  • Kırmızı pulbiber
  • Tuz
  • karabiber
Levrek şinitzel Nasıl Yapılır

*Balığı fileto şeklinde açıp hafif dövün. Tuz, karabiber ve kırmızı pul biber ile tatlandırın.

*Sırasıyla un, yumurta ve galeta ununa bulayıp pane edin.

*Tavada ayçiçeği yağında pişirip sıcak servis yapın.

Yorumlarınız

smryna12.10.2016 16:42:16

eti alırken yazılı et istiyorum diye belirtirseniz daha lezzetli ve daha kolay pişen et alırsınız.yazılı etin anlamı da etin içerisinde minik ve ince çizgiler halinde yağların olması bu olayın gerçekleşmesini sağlıyor. ve aldığınız etin renginin pembe olması gerekmektedir.

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.