ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ FIRINDA SEBZELİ BALIK

> FIRINDA SEBZELİ BALIK
4 Kişilik
Hazırlama 15 dakika
Pişirme 20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Fırında sebzeli balık tarifi için malzemeler
  • 4 çipura 2 kabak 4 diş sarımsak 2 soğan 4 domates 3 çorba kaşığı zeytinyağı 4 dilim limon Tuz
  • karabiber
Fırında sebzeli balık Nasıl Yapılır

 Balıkları temizleyip yıkayın. Kabakları temizleyip ince uzun çubuklar halinde dilimleyin. Sarımsak, soğan ve domatesleri soyup halka halka dilimleyin.

Balıkları eşit büyüklükte 4 alüminyum folyonun üzerine alıp kabak, domates, limon, soğan ve sarımsağı paylaştırın. Üzerlerine zeytinyağı gezdirip tuz serpin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Afiyet olsun

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.