ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ FIRINDA LEVREK

Fırında levrek

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Fırında levrek tarifi için malzemeler

  • 2 levrek fileto
  • 4 mantar
  • 2 soğan
  • 30 gr ıspanak
  • 4 jumbo karides
  • 1 salçalık kırmızıbiber
  • 2 domates
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı krema
  • Köri

Fırında levrek Nasıl Yapılır

Levrek filetoları 4 parçaya kesin. Et tokmağıyla hafifçe ezin. Mantar, soğan, ıspanak, karides ve biberi küçük parçalar şeklinde doğrayıp zeytinyağıyla tavada soteleyin. Harcı levrek filetoların içine paylaştırıp rulo şeklinde sarın. Rendelenmiş domates, köri ve kremayı bir kasede karıştırın. Levrek sarmaları güvece dizin. Üzerine domatesli harcı yayın. 150 derece fırında 20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.