ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ FIRINDA HARDAL SOSLU PALAMUT

Fırında hardal soslu palamut

Fırında hardal soslu palamut

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

10 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Fırında hardal soslu palamut tarifi için malzemeler

  • 3-4 dilim palamut (Fileto hazırlanmış)
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 5-6 dal taze soğan
  • 2-3 dal taze sarımsak
  • 3 yemek kaşığı hardal
  • 1 yemek kaşığı krema
  • 1 adet lime (Yeşil limon)
  • 1-2 tutam kırmızı toz biber
  • Tuz

Fırında hardal soslu palamut Nasıl Yapılır

  • Hardalı ve kremayı bir kasede karıştırın.
  • Döküm tavayı yağlayın. Üzerine temizlenmiş taze sarımsak ile taze soğanları yerleştirin.
  • Fileto balıkları soğanların üzerine yerleştirin.
  • En son hardallı sosunu dökün, yeşil limon dilimlerini de üzerlerine yerleştirin. Önceden 200 derecede ısıtılmış fırında, 15-20 dakika pişirin.
  • Fırından alın, isteğe göre kırmızı toz biber serpip bekletmeden servis yapın. Servis önerisi Balık yemeklerinin yanında fırında pişirdiğiniz mor soğanı servis edebilirsiniz
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.