ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ BALIK YEMEKLERİ ÇİPURA IZGARA

> ÇİPURA IZGARA
1 Kişilik
Hazırlama 5 dakika
Pişirme 10 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Çipura ızgara tarifi için malzemeler
  • 1 çipuraYarım kahve fincanı sıvıyağTuz
  • karabiber
Çipura ızgara Nasıl Yapılır

Balığı temizleyip bol suda yıkayın ve kurulayın. Tuz ve karabiberle balığın her iki tarafını iyice ovun. Balığı yağlayıp kızgın ızgarada iki taraflı pişirin. Kırmızı soğan ve yeşilliklerle süsleyip hemen servis yapın.
Afiyet olsun.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.