ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ DÜNYA MUTFAKLARI YUNAN YEMEKLERİ CACIK (CACIKİ)

CACIK (CACIKİ)

0 Kişilik
Hazırlama -
Pişirme -

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Cacık (Cacıki) tarifi için malzemeler
  • 2 orta boy salatalık
  • 2 diş sarımsak
  • 4 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1 çorba kaşığı keskin sirke
  • 3 su bardağı süzme yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı tuz
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Morbi placerat imperdiet risus quis blandit. Ut lobortis elit luctus, feugiat erat vitae, interdum diam. Nam sit amet arcu vitae justo lacinia ultricies nec eget tellus. Curabitur id sapien massa. In hac habitasse platea dictumst. Integer tristique leo consectetur libero pretium pretium. Nunc sed mauris magna. Praesent varius purus id turpis iaculis iaculis. Nulla convallis magna nunc, id rhoncus massa ornare in. Donec et feugiat sem, ac rhoncus mauris. Quisque eget tempor massa.
Cacık (Cacıki) Nasıl Yapılır

Pratik yemek tarifleri arasında özel bir yere sahip.

Salatalıkları yıkayıp soyun. Büyük bir kaseye alıp ince ince rendeleyin. Tuzlayıp elinizle sıkın. Kalan suyu süzün.

Yoğurdu bir kaba alın. Sarımsak, zeytinyağı ve sirkeyle 2-3 dakika çırpın. Salatalıkları ekleyip bir çatal yardımıyla karıştırın. Küçük kaselere koyup yarım saat buzdolabında bekletin. Soğuk servis yapın.

Yorumlarınız

Misafir12.10.2016 16:55:42

nereden yunan mutfağı oluyor ?

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!