ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ DÜNYA MUTFAKLARI RUS YEMEKLERİ ETLİ PİROŞKİ

ETLİ PİROŞKİ

0 Kişilik
Hazırlama -
Pişirme -

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Etli piroşki tarifi için malzemeler
  • soğan
  • kıyma
  • tuz
  • karabiber
  • krep
Etli piroşki Nasıl Yapılır

Kıyılmış soğanlar kıyma ile yağda kavrulur. Tuz, karabiber, muskat ve kırmızı tozbiber eklenir. Un, yumurta, süt ve tuzla hazırlanan kreplerin sadece bir yüzü kızartılır. İçine kıymalı harç paylaştırılıp rulo şeklinde sarılır. Önce una sonra çırpılmış yumurtaya ve galeta ununa
bulanıp sıcak yağda kızartılır. Roka yaprakları ve domates
dilimleri ile servis yapılır.
Afiyet olsun.

Yorumlarınız

Misafir12.10.2016 17:12:14

bu tarifin ismi ETLI BLINCIK tir.

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!