Pancar salatası

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
10 dakika
Pişirme
Süresi
15 dakika
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?
Pancar salatası tarifi için malzemeler
- 2 pancar7-8 beyaz lahana yaprağı1 çay bardağı çekilmiş ceviz1 çorba kaşığı kapari2 çorba kaşığı konserve mısır2 çorba kaşığı elma sirkesi1.5 çorba kaşığı zeytinyağı1 çay kaşığı keten tohumu yağıTuz
Pancar salatası Nasıl Yapılır
Pancarların saplarını kesip kabuklu olarak haşlayın ve süzün. Kabuklarını soyup ince ince dilimleyin. Lahana yapraklarını ince şeritler halinde doğrayın.
Sirke, zeytinyağı, keten tohumu yağı ve tuzu bir kapta iyice karıştırın. Lahana, ceviz, kapari ve mısırı ayrı bir kâsede harmanlayın.
Pancar dilimlerini servis tabağına dizin. Ortasına lahanalı karışımı yayın. Üzerine hazırladığınız sosu gezdirip servis yapın.
Sirke, zeytinyağı, keten tohumu yağı ve tuzu bir kapta iyice karıştırın. Lahana, ceviz, kapari ve mısırı ayrı bir kâsede harmanlayın.
Pancar dilimlerini servis tabağına dizin. Ortasına lahanalı karışımı yayın. Üzerine hazırladığınız sosu gezdirip servis yapın.
Aynı Kategoriden Tarifler


Maroon12.10.2016 16:36:58
Enteresan bişeye benziyor.

Lezzet Dergisi'nden en yeni tarifleri ve son haberleri bildirim olarak almak ister misiniz?
Mutfak Okulu

Dergide bu ay neler var?
DİYET YEMEKLERİ
YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!