ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ÇORBALAR ÇORBA TARİFLERİ KUZU HAŞLAMA

Kuzu haşlama

Kaç
Kişilik

0 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Kuzu haşlama tarifi için malzemeler

  • Yarım kg kemikli kuzu eti
  • 2 havuç
  • 3 patates
  • 1 limon
  • tuz
  • karabiber

Kuzu haşlama Nasıl Yapılır

Eti 5-6 su bardağı su ile orta ateşte kaynatın. Kaynadıktan sonra yüzeyde biriken köpüğü alın. İri halkalar halinde doğranmış havucu ve iri doğranmış patatesi ekleyin. Havuç yumuşadıktan sonra tuzu ilave edin.

Patates yumuşayınca üzerine limon suyu ve karabiber ile servisedebilirisiniz.
Yorumlarınız

Misafir12.10.2016 17:03:09

resimde arpacık soğan var. tarifte yok.

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.