ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ÇORBALAR ÇORBA TARİFLERİ HİNDİ ETLİ KABAK ÇORBASI

Hindi etli kabak çorbası

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Hindi etli kabak çorbası tarifi için malzemeler

  • 2 kabak
  • 2 çorba kaşığı un
  • 30 gr tereyağı
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay bardağı süt
  • 5 su bardağı et suyu
  • 1 hindi but
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber

Hindi etli kabak çorbası Nasıl Yapılır


Bu özel çorbayı yemek tarifleri listenize eklemeyi unutmayın.

 Kabakları temizleyip küp şeklinde doğrayın. Düdüklü tencereye alıp üzerine hindi butu bütün bir şekilde ilave edin. Et suyunu ekleyip pişirin. Blender’la pişen kabak ve eti püre haline getirin.

Tereyağını ve zeytinyağını bir tencerede ısıtın. Unu ilave edip azar azar çorbanın suyundan ekleyerek kaynayana kadar karıştırın. Kıyılmış sarımsak, tuz ve kaynar süt ilave edip 5-6 dakika daha pişirin. Sıcak servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.