Sapanca'da Huzurlu Tatil Seçenekleri

'Bayram tatilinde nereye gitsem?' diyenler için Sapanca'yı öneriyorum. Sevdiklerinizle huzurlu ve keyifli bir tatil geçirmek için, Sapanca'da gidebileceğiniz 3 farklı mekan:
Sapanca'da Huzurlu Tatil Seçenekleri
07 Nisan 2022, 13:48

Oldum olası benim için bayram tatili her zaman İstanbul olmuştur. Altı üstü senede iki kere ferahlayan büyükşehir trafiğini kaçırmayı sevmiyorum. Hele hele onun yerine yazlık yörelerdeki dondurmacı ve bebek arabası trafiğine girmek, delice geliyor. Fakat bir yandan da ‘Başka vaktimiz yok ki! Ne zaman gideceğiz bir yerlere?’ dediğinizi de duyar gibiyim… İşte onun için de keşmekeşten uzak, şehre yakın sayfiyeler var.


Sapanca sahil bungalov

Benim ilk favorim Sapanca… Göl çevresinde yürümek bile iyi geliyor inanın. Son yılların taze modası bungalov evleri tercih ederim. ‘Sapanca Sahil Bungalov’ bunlardan sadece bir tanesi… Ahşap evlerde, kapınızın önünde kendi bahçenizde huzuru yakalamak şahane bir duygu.  Deniz arayışınıza çözüm olamam  ama burada özel havuzlarınız da var.


Richmond nua

Biraz lüksümüze düşkünsek eğer, yine Sapanca’da’ Richmond Nua’ biçilmiş kaftan. Daha üst bir konaklama hizmeti almanız için her şey düşünülmüş. Yine havuzunuz ve birden fazla mutfağı ile hizmet veriyor. Bunların yanı sıra esas meselemiz ‘Wellness’ bölümü elbette. Bayram ertesine, bir masaj üstüne kese köpük eşliğinde hazırlanmaya ‘hayır’ demezsiniz sanırım. Not: Konsept gereği 14 yaş altı çocukları kabul edemiyorlar.


sapanca göl evi

Son olarak üçüncü bir tarz daha sunalım. Burası göle sıfır konumlanmış ‘Sapanca Gölevi’… Konteynır  tarzında dekore edilmiş, pencerenizden manzarayı seyredebildiğiniz evcikler. Kendi iskelesi, kendi restoranı ile tesisten çıkmanıza gerek bırakmıyor. Evcil hayvanlarınızı da konu komşuya emanet etmek zorunda değilsiniz. Bahçenizde onlara da koşturma imkanı sağlayabiliyorsunuz.


Siz beni dinleyin; Bodrum – Çeşme yalancı tatil çilesine girmeyin. Bayramda huzur buralarda. Şimdiden iyi tatiller…

Kategoriler

Benzer Yazılar

Lezzet Logo